Program byl jasný – skvěle se najíme, napijeme a s plným pupkem se dokutálíme zpátky ke svým pracovním stolům.
Den D nadešel 21. června, a to dříve, než se všichni rozutečou na své dovolené. Grillman Peter roztopil svůj gril a kancelářemi se nebezpečně začala linout vůně grilovaných sýrů a masa. Zaslepeni vůněmi jsme se postupně vydali na slunnou terasu a trpělivě si vyčkali frontu, na jejímž konci byl téměř dokonalý oběd v podobě hovězího burgeru nebo vege verze s grilovaným halloumi sýrem. Kdo si nechal v břiše trochu místa, ten si pochutnal i na excelentních žebírkách, které jsme po kusech namáčeli v Babiččině omáčce. Celé jsme to zapili točenou Kofolou a i pivaři si přišli na své.
Dobrým jídlem jsme tak oslavili výborné firemní výsledky, většinu OKR v „zelené“ a první letní den!
Tak zas příště!